Hoe organiseert u EHBO in uw bedrijf of zaak?

Een snijwonde op het werk is snel gebeurd. Maar wat is uw rol precies als werkgever in het verlenen van zorg op het werk? De organisatie van EHBO op het werk kan soms nogal verwarrend zijn. Wat mag er nu wel of juist niet?

Daar komt de hulp van EMR. Samen met u gaan wij actief op zoek naar de zwakke punten en pakken deze vrijwel meteen aan. Dit kan gaan van het voorzien van medisch materiaal tot zelfs de volledige overname van de EHBO-post in uw bedrijf.

Webshop

EMR is specialist op het gebied van veiligheidsproducten met een eigen servicedienst. Naast de uitgebreide online shop waar u voordelig AED toestellen, rookmelders, verbandkoffers, verbandmiddelen en BHV uitrusting kunt aanschaffen kunnen wij ook bij u langs komen voor onderhoud van verbandkoffers, AED toestellen, rookmelders, evacuatieplannen,... Kortom 'alles voor uw bedrijfshulpverlening'.

EHBO artikelen

EMR beschikt over een groot assortiment EHBO artikelen. Onze klantenservice is beschikbaar voor al uw vragen over de producten. Door onze ruime ervaring in deze branche kunnen wij u goed helpen bij het kiezen van de juiste eerste hulp producten.

Heeft u liever dat één van onze vertegenwoordigers langskomen? Ook dat is mogelijk! 

Service en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Heeft u advies nodig neemt u gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig via het contactformulier onderaan deze pagina.

Medische hulppost op evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement? Afhankelijk van de grootte kan het verplicht zijn dat je gespecialiseerde EHBO ondersteuning voorziet. Maar ook voor kleinere activiteiten kan het getuigen van "goed huisvaderschap" wanneer je als organisator toch voorziet in een (minimale) EHBO bijstand.

Voor verschillende manifestaties, wedstrijden, evenementen, feesten, bals, fuiven, ... kunnen organisatoren beroep doen op een EHBO-team van EMR.  Dit team bestaat minstens uit 2 gekwalificeerde EHBO-vrijwilligers met het nodige verzorgingsmateriaal. Uiteraard kan dit, naargelang het risico, uitgebreid worden met extra hulpverleners, fietsteams, bijkomende ambulances, meer materiaal en grotere hulpposten.

Bij grootse evenementen kan dit worden uitgebouwd tot een zeer groot aantal hulpverleners met verschillende ambulances.  Veelal vindt er een samenwerking plaats tussen verschillende afdelingen. Gespecialiseerde vrijwilligers nemen dan de coördinatie en de communicatie over. Voor deze grote evenementen legt de overheid ook vaak bepaalde eisen vast omtrent de hulpverlening. EMR heeft een ruime ervaring met de organisatie van risicodiensten en is op de hoogte van de gangbare procedures.