EMR-Belgium voorziet al uw evenementen van een medische hulppost volgens uw noden en wensen. 

- een evenement met hulppost(en)
- volgen van uw evenement met een ambulance en/of interventiewagen
- Ambulance en/of interventiewagen met vaste hulppost en mobiele ploeg(en)
- verschillende keuzemogelijkheden

De preventieve hulpverlening wordt steeds uitgevoerd door minimaal 1 hulppost met 2 hulpverleners.

Volgen van wedstrijd:
Minimaal 1 ambulance in wedstrijd (bemand door 2 hulpverleners) + vaste hulppost met minimaal 1 hulpverlener

Stilstaan wedstrijd:
Minimaal 1 vaste hulppost met 2 hulpverleners
Extra:
- Tent van 3mx3m
- Bike-teams
- Mobiele eerste hulpploeg(en) (minimaal 2 personen die rondlopen)
- ...

Hartelijk welkom op de pagina van Emergency Medical Response! Wij verzorgen de medische hulpverlening op evenementen namens EMR. Emergency Medical Response biedt uitstekend medische hulpverlening tegen zeer betaalbaar tarief. Eerste hulp moet immers voor iedereen beschikbaar zijn.

Medische hulpverlening rond grote publieksevenementen vraagt maatwerk. Een sportevenement, meerdaags festival, concert of jaarmarkt,... Elk evenement heeft andere bezoekers en vindt plaats onder unieke omstandigheden.

De inzet van onze medische organisatie is zodanig dat zij snel en doeltreffend Eerste Hulp kunnen verlenen, ook indien het een groter verzorgingsgebied betreft! Indien vereist stellen wij een medisch draaiboek op, voorzien van een medische risico inventarisatie. Tevens wordt er contact gelegd met de plaatselijke 112-meldkamer.

U kunt bij ons terecht voor hulpverleners van alle niveaus (logistiek, ehbo-basis, ehbo-BLS, ambulancier NDLZ, ambulancier DGH, verpleegkundige, arts). Van basis eerste hulpverlener en geschoolde hulpverleners voor (dance)feesten en festivals tot aan ambulanceverpleegkundigen en artsen. Daarnaast beschikken wij binnenkort over een eigen ambulance die kan worden ingezet tijdens een race of optocht als mobiele post, verder beschikken we reeds over een eigen EHBO-tent en uiteraard alle professionele materialen die nodig zijn.

De medische hulpverleners van EMR zijn vaak werkzaam in de (semi-) professionele hulpverlening. Zij blijven het hele jaar door geschoold op vaardigheden en worden bekend gemaakt met de laatste ontwikkelingen op Eerste Hulp gebied. Onze medische hulpverleners oefenen regelmatig en worden daarbij getoetst op kennis, vaardigheden, redding technieken, sociale vaardigheden, agressie- en conflictmanagement, rijvaardigheid, communicatie en Acute Zorg bij alcohol- en drugs incidenten. Daarnaast is er een team van hulpverleners die de opleiding Psychosociaal Hulpverlener hebben gevolgd en bekwaam zijn om slachtoffers bij traumatische gebeurtenissen correct te begeleiden.

Voor meer informatie betreffende onze diensten, nodigen wij u uit om ons een email te sturen op events@emr-belgium.be of gebruik hieronder het aanvraagformulier.