• Binnenkort: kledij
  • Nieuw: patches

EHBO Opleidingen

Een blik in onze opleidingen

Een belangrijk gebied waar EMR actief is, is het opleiden en trainen van particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen en universiteiten.

Omdat de ouders van een pasgeboren baby niet dezelfde kennis nodig hebben als een ploegbaas in een bedrijf, biedt EMR verschillende vormen van opleidingen aan. In samenspraak met de klant kan er steeds een cursus op maat gemaakt worden.

Onze lesgevers in deze cursussen zijn mensen die dagelijks actief zijn binnen de hulpverlening zoals dokters, verpleegkundigen, ambulanciers en mensen van de brandweer. De belangrijkste meerwaarde die geboden wordt, is dat er les gegeven wordt vanuit hun ervaring en dus de praktijk.

  • Uitgebreide EHBO
  • Basis EHBO lagere school
  • Basis EHBO volwassenen
  • Reanimatie en AED

Vraag hier een opleiding aan op maat!

Komende opleidingen

Opleiding Prijs Hoe reserveren Datum

Extra info omtrent de opleidingen

Wegens we nog steeds te maken hebben met verstrengde regels door het Covid-19 virus vragen we om bij elke opleiding een mondmasker mee te brengen. Tijdens de opleiding als u neerzit is een mondmasker niet verplicht tenzij anders aangegeven door een medewerker van EMR om bijvoorbeeld een praktijkoefening te kunnen uitvoeren. Hiervoor zal er steeds ontsmetting en handschoenen ter beschikking liggen en trachten we ons zo veel mogelijk aan een veilige afstand te houden. Bij verplaatsingen binnen het gebouw vragen we om het mondmasker op een correcte manier (mond en neus bedekt) te dragen.

 

Parkeren kan steeds gratis op de straatkant buiten het domein. Dit vragen we wegens de toegangspoorten vanaf een bepaald uur sluiten.

Eens u aankomt op de plaats waar de opleiding zal doorgaan, vragen wij u om rustig buiten te wachten tot een medewerker u komt halen en je begeleid naar de opleidingsruimte.

Betalen kan momenteel op twee manieren: ofwel cash de dag zelf waarbij we vragen om gepast te betalen ofwel op voorhand waarbij we een factuur digitaal naar u opsturen met alle betaalgegevens. Indien u cash betaald heeft zal u de dag zelf nog een factuur krijgen die vereffend is en ook een betaalbewijs dat u cash betaald heeft.

Indien u toch niet aanwezig kan zijn vragen wij u zo snel mogelijk naar het nummer 0479 51 90 33 te bellen om uw inschrijving te annuleren.  

Meer info over de inhoud van de opleidingen kan u steeds bekomen via 0479 51 90 33 of via mail info@emr-belgium.be